PSG De Tijgers

Peuterspeelgroep De Tijgers:

De peuterspeelgroep De Tijgers is gevestigd in Kindcentrum De Linde. De groepsruimte bevindt zich in de vleugel waar ook de groepen 1/2 zijn gesitueerd. De peuterspeelgroep heeft een eigen ingang. De groepsruimte wordt in de middag gebruikt voor BSO De Poema’s. Peuterspeelgroep De Tijgers maakt gebruik van een prachtig buitenterrein, met veel groen, waar samen met de kinderen van de groepen 1 en 2 dagelijks wordt gespeeld. Peuters kunnen hier naar hartenlust vrij buitenspelen. Tevens is er een speellokaal met diverse gym- en speelmaterialen aanwezig.

Peuterspeelgroep De Tijgers biedt opvang aan peuters van 2,5 tot 4 jaar. Indien er recht op kinderopvangtoeslag is kan uw kind vanaf 2 jaar geplaatst worden.

VVE:

De wijkverpleegkundige, kinderarts, consultatiebureauarts of maatschappelijk werker kan voor peuters een indicatie schrijven. Deze indicatie, ook wel een VVE-indicatie genoemd, betekent dat het goed is voor deze peuters om extra naar de peuterspeelgroep te gaan. Deze peuters kunnen een extra steuntje in de rug goed gebruiken, bijvoorbeeld op het gebied van taal. Deze extra ondersteuning draagt bij aan een zo goed mogelijke start op de basisschool.

Openingstijden peuterspeelgroep De Tijgers:

De peuterspeelgroep is van 8.15 uur tot 12.15 uur open op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend, gedurende 40 weken per jaar (gedurende de schoolvakanties is de locatie dicht). Het eerste kwartier staat de koffie en thee voor u klaar!

Extra dienst:

Vroege opvang vanaf 07.00 uur voorafgaand aan de ochtend op de peuterspeelgroep is mogelijk (op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend). Mocht u hiervoor interesse hebben, neemt u dan contact op met Klantadvies.

Contactgegevens locatie PSG De Tijgers:

Bezoekadres: Verlengde Berkenlaan 2
9663 GC Nieuwe Pekela
Telefoon: (0597) 431 844

Contactgegevens klantadvies Stichting Kinderopvang KiWi:

Bezoekadres: Zaanstraat 47a
9673 CA Winschoten
Telefoon: (0597) 431 844
E-mail: kiwi@kinderopvangkiwi.nl
Contactpersoon: Mw. Wiesje Stadlander (leidinggevende)
Internet: www.kinderopvangkiwi.nl
Facebook: www.facebook.com/kinderopvangkiwi/