SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodzaak kinderen te blijven verwonderen, juist in deze tijd.

De afgelopen periode heeft van iedereen veel gevraagd. En de toekomst blijft onzeker en spannend. Toch zijn we met elkaar vol goede moed aan het nieuwe schooljaar begonnen. We houden ons uiteraard aan de protocollen en adviezen van het RIVM en we hebben draaiboeken gereed voor het geval we opnieuw tijdelijk moeten terugvallen op onderwijs op afstand. Maar we houden ook de moed erin. Met elkaar zullen we deze crisis het hoofd bieden.

SOOOG MAGAZINE - jaargang 7 / nummer 2 / oktober 2020 (PDF)

Vakantieoverzicht 2021-2022

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

Tips voor online veiligheid van kinderen

Gepubliceerd door: OBS de Linde
Kinderen zitten steeds vaker op internet. Door de hoeveelheid informatie die online te vinden is, biedt dit mooie kansen. Internettende kinderen kunnen echter ook gevaar lopen.

OBS De Linde

Clusterdirecteur: Mevr. Annet Wortelboer