Terug naar Nieuws

EU Schoolfruit

Gepubliceerd op: , door: OBS de Linde

Ook in het schooljaar 2020-2021 hebben wij ons als school aangemeld voor het programma: EU Schoolfruit. Wij vinden het geweldig dat we ook dit schooljaar weer mee mogen doen! 

 

Dit betekent dat wij vanaf week 46 (week van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november) de eerste levering schoolfruit krijgen. Het schoolfruit wordt dan 20 weken lang, elke dinsdag op school gebracht. Helaas weten wij niet op welk tijdstip de levering plaats gaat vinden en daarom zijn onze schoolfruit dagen: woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Op deze dagen krijgen de kinderen dus schoolfruit van school. Uiteraard is het toegestaan dat kinderen ook hun eigen fruit meenemen. Het fruit wisselt wekelijks. In de bijgevoegde informatiebrief leest u meer informatie en kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden voor een nieuwsbrief. 

Vakantierooster schooljaar 2020 - 2021

Gepubliceerd door: OBS de Linde
In de bijlage vindt u alvast het vakantierooster voor het schooljaar 2020 - 2021.  Let op: in dit vakantierooster staat dat Goede Vrijdag géén vrije dag is. Meestal gebruiken wij deze dag als margedag. Echter, de margedagen voor het nieuwe schooljaar zijn nog niet bekend dus hier kunnen nog geen garanties over worden gegeven. 
 

Nieuwsbrief SOOOG voor ouder(s)/verzorger(s)

Gepubliceerd door: OBS de Linde
Namens ons bestuur SOOOG stuur ik u in de bijlage een nieuwsbrief voor ouder(s)/verzorger(s).
 

 Kindcentrum De Linde

Directeur: Simon van der Werff

Verlengde Berkenlaan 2
9663 GC Nieuwe Pekela

0597-646004

obsdelinde@sooog.nl